reklama

Otevírací doba


Booking.com

Kontakt

Na Karlově 97, 256 01 Benešov
Telefon: +420 317 700 825
Mobil: +420 603 905 621
E-mail: reservationkarlov@bellevuehotels.cz
Web: http://www.bellevuehotelbenesov.cz
Facebook
GPS: 49,78481967°N 14,69050853°E minutový formát
 
Obrázek podniku Bellevue Hotel Karlov
 
Související fotografie (31)

Vybavení

Možnosti:

bezbariérový přístup pro rodiny s dětmi
Gastro služby:
vinárna bar restaurace terasa
Vybavení pokojů:
minibar WI-FI koupelna televize trezor telefon wc
Služby zařízení:
konference svatby semináře
Doplňkové vybavení:
sauna masáže

Služby

Bellevue Hotel Karlov se nachází v historickém jádru města Benešov, 40 km jihovýchodně od Prahy. Dnes již zrekonstruované, původně tři neobydlené domy ve středu města patří neodmyslitelně k panorama Karlova. 

Hotel nabízí svým hostům 27 pokojů, rodinných apartmánů a designových podkrovních apartmánů. Zajisté si vybere i ten nejnáročnější host. Každý pokoj má zvláštní charakter a najdete v něm minibar, televizor, pracovní stůl s telefonem a bezplatné připojení na internet spolu s řadou dalších moderních vymožeností. Jednotlivé pokoje jsou situovány v několika samostatných domcích propojených podzemní komunikací.

Hotel nabízí 2 separátní high-tech konferenční sály s využitím nejmodernějších technologií. Konferenční salónek s kapacitou až 20 osob a konferenční sál připravený úpravou vinárny s kapacitou až 40 osob. Prostory jsou smysluplně uspořádány s citem pro ten nejmenší detail. Naše teambuildingové a incentivní rámcové programy představují netradiční pojetí pracovních a volnočasových aktivit pro firemní klientelu. Hotel se tak ocitá na samé špičce poskytovatelů tohoto typu servisu z pohledu regionu.