reklama
Booking.com

Rezervujte si ubytování

Kontakt

Konopiště 30, 256 01 Konopiště
Mobil: +420 737 230 294
E-mail: info@konopiste.eu
Web: http://www.penzion-konopiste.cz
Facebook
GPS: 49,78297771°N 14,65707435°E minutový formát
 
Obrázek podniku Pension Konopiště
 
Související fotografie (15)

Vybavení

Možnosti:

pro rodiny s dětmi pobyt se psem
Gastro služby:
občerstvení
Vybavení pokojů:
telefon trezor minibar wc koupelna WI-FI televize
Služby zařízení:
svatby
Doplňkové vybavení:
půjčovna kol vířivka

Služby

Pension se nachází v budově muzea motocyklů a originálně kloubí historický charakter lokality (podzámčí zámku Konopiště) a největšího českého motocyklového muzea. Snídaňová místnost se nachází v prosklené místnosti přímo mezi vystavenými motocyklovými exponáty.

Každé z šesti apartmánů pensionu má svůj charakter, barvu a duši. Všechny apartmány jsou vybaveny televizí, minibarem, trezorem. Dva apartmány mají diskrétní vstup mimo recepci, další dva apartmány jsou připraveny jako novomanželské s kvalitním vodním dvojlůžkem a tři apartmány jsou vybaveny kuchyní.

Přijměte naše pozvání na pikniky v přírodě – okolí hotelu je pro ně jako stvořené. V rozsáhlém konopišťském parku si určitě najdete koutek vhodný pro odpočinek na dece v trávě. Zapůjčíme Vám piknikový koš a naplníme ho, čím si jen budete přát! Rádi Vám poradíme s organizací svatby, svatební cesty, zásnub, firemního teambuildingu či jiné originální akce. Rovněž využijte naší půjčovny sportovního, atletického a turistického vybavení: atletický oštěp, petang, kroket, koloběžky, hůlky na nordic walking atd.